• BIST 95.126
  • Altın 203,029
  • Dolar 5,1528
  • Euro 5,8628
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 11 °C

Tv8 Yan Ekran Uygulaması İndir-Rising Star Oy kullanma programı

Tv8 Yan Ekran Uygulaması İndir-Rising Star Oy kullanma programı
Rising Star TV8 Yan Ekran uygulaması indir, Rising star oy kullanma programı indir, Rising Star oy kullanma programı kullanımı nasıl yapılır detaylar haberimizde

Rising Star Türkiye oylama sistemi açıklandı ve Tv8 Yan Ekranı cep telefonlarınıza indirerek Rising Star'da anında oy kullanabileceksiniz. 

Rising Star Tv8 Yan ekranı oy kullanma ekranı nasıl indirilir?

Rising Star Oy kullanama halk oylaması sonuçları veTv8 Yan Ekranı indirme seçenekleri. Türkiye ve dünya'da bir ilk Rising Star anında oy kullana işlemlerini ücretsiz olarak Tv8 Yan ekranını indirerek ücretsiz olarak oy verebileceksiniz.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptı Rising Star Türkiye için oy nasıl kullanılacak? Tv8 Yan ekranını cep telefonlarınıza indirerek sizde Rising star yarışmasında oy kullana bileceksiniz. İnteraktif yarışma olan Rising Star oy verme işlemleri Tv8 Yan ekarını cep telefonlarına nasıl indirilecek. Rising Star oylama sonuçları.

RİSİNG STAR TV8 YAN EKRANI!

Türkiye'de ilk internet ortamında en özel yarışması Rising Star Türkiye başlıyor. Yaz aylarına fırtına gibi giren Rising Star için İnternetten nasıl oy kullanılacak. Rising Star yarışmacılarına nası oy verilecek.? 3 ağustos Rising Star Türkiye'de Tv8 yan ekranı rising star Türkiye oy kullanma sistemini cep telefonlarınıza indirerek oylama işlemine sizde dahil olabilirsiniz.

Rising Star Oy verme indir? nasıl yapılacak?

Dünyada bir ilk gerçekleştiriliyor ve ilk İnteraktif ses yarışması olan Rising Star Türkiye yeni yarışmacılar muhteşem jüri üyeleri ile Tv 8 ekranlarında canlı yayınla geliyor.

Rising Star Jüri Üyeleri; Gülben Ergen, Demet Akalın, Mustafa Sandal ve Fuat Güner olurken çarpıcı açıklamaları kendisine has yorumları ile güzel sunucu Öykü Serter'in sunumuyla Rising Star Türkiye canlı yayınla Tv8 ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

Rising Star Türkiye sahnesine çıkan her yarışmacı performansı sona erene kadar seyirci ile arasında duran led ekranı kaldırmaya çalışacak.

Peki, hangi yarışmacı iyi bir performans sergileyerek led ekranı kaldırıp jürinin ve seyircinin karşısına çıkmayı başaracak? 

İnteraktif bir stüdyodan ekrana gelecek olan Rising Star Türkiye’de; akıllı telefon ve tabletler için tasarlanmış olan özel uygulama ile izleyici ve uzman jüri anlık oylar verecek, heyecan dolu anlar yaşanacak. Mobil uygulama ile ekran başındaki izleyicilerin de oylarıyla rol aldığı interaktif ses yarışması “Rising Star Türkiye” 3 Ağustos Pazartesi TV8 ekranında olacak..Akıllı Ekran uygulamasıyla izleycilerin ve jüri üyelerinin oylarıyla Led ekran açılacak ve yarışmacılar birbir tanıtılacak. Rising Star Türkiye seyirci oyları nasıl verilecek sorularıda böylelikle yanıt verilecek.

Rising Star Türkiye oylaması nasıl yapılacak?          

Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra uygulamayı çalıştırın.Uygulamayı çalıştırdıktan sonra FACEBOOK yada TWİTTER hesabınız ile giriş yapın.Daha sonra desteklemek istediğini yarışmacı canlı yayında ekrana geldiği anda uygulamada da görünecek ve oyunuzu kullanacaksınız. Yarışmacı üzerinde görünen butonu sağa doğru çekerek, o yarışmacıya oy kullanacaksınız. Performansını beğendiyseniz "EVET" beğenmediyseniz "HAYIR" butonunu kullanacaksınız... 

Aynı anda jüri üyeleri de oylarını kullanacak...Performans sonrasında ise oylama sonuçları ekrana gelecektir.Bu sonucu ve yorumunuzu sosyal medyadan paylaşabilirsiniz...  Rising Star Türkiye yarışmasında yarışacak yarışmacıların oylamasında jüri üyelerinin oy oranı %7 olacak. Geri kalan oranı ise seyircilerden gelecek. Bu nedenler sizlerin kullanacağı oylar yarışmacı için çok önemli. Bir yarışmacının yarışmaya devam edebilmesi için en az %70 oy alması gerekiyor. %70'in altında oy alan yarışmacı elenecek.  Yarışmacı ekrana çıktığında oylama başlayacaktır. Oylama şarkı bitene kadar devam edecek, bu süre içerisinde yarışmacı %70 oy toplamaya çalışacak...  

Bu haber toplam 3747 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Gazete TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0554 428 64 45 | Haber Scripti: CM Bilişim